Your Music Factory!

Du sköna, nya värld

En del menar att framtidens tillverkning kommer ske i fabriker direkt kontrollerade av konsumenterna. Om man till exempel ska köpa ett par nya skor loggar man in på tillverkarens hemsida, designar sina skor efter eget huvud och önskad funktion, beställer och betalar över nätet. Efter några dagar dimper skorna sedan ner i brevlådan precis som man ville ha dem.

Your Music Factory

Även om vi på Your Music Factory tror mer på det personliga mötet som utgångspunkt, fungerar vi på ett liknande sätt. Your Music Factory är en kreativ partner och leverantör av musik av alla de slag. Och om vi skulle behöva extra resurser eller specialister har vi alltid tillgång till ett stort och upparbetat nätverk av kompetenta och inspirerande musiker. Vi skriver ny musik, spelar in, mixar och remixar för artister, reklam och marknadsföring, media, spelfilm, beställningsfilm, event och dataspel.

Verktygslådan

Vår utgångspunkt är passionen för musik och en gedigen erfarenhet som professionella musiker, låtskrivare, producenter och tekniker. Det ger oss kunnandet, stilkänslan och den lyhördhet som gör att vi snabbt förstår, konkretiserar och realiserar beställarens vision. Men i Your Music Factory finns inga löpande band. För oss är musik ett hantverk som vi älskar att syssla med. Oavsett vad musiken ska användas till, gör vi på allt för att nå det där lilla extra som gör att musiken förmedlar rätt känsla och andas kvalité. Konsten är, med musik som med allt annat hantverk, att använda rätt verktyg, och rätt verktyg i händerna på rutinerade, nyfikna och professionella hantverkare är en garanti för ett riktigt snabbt och bra jobb.